Test Jouw Kennis – Laatste Nieuws

6nov/110

Slaag voor een Quiz of IQ test en maak kans op een iPad 2

We beginnen testjouwkennis.nl met een leuke promotie! Onder de eerste 5000 unieke deelnemers die namelijk slagen voor een Quiz of IQ test verloten wij een gloednieuwe iPad 2.

Hoeveel punten je precies moet halen om te slagen voor een test staat bij de desbetreffende quiz of iq test vermeld. Bedenk wel dat je een test slechts eenmaal mag maken. Je mag uiteraard wel verschillende quizzen en iq tests maken, maar jouw kans om de iPad 2 te winnen blijft hetzelfde of je nou voor 1 of voor 8 tests weet te slagen. En om kans te maken moet je wel voldoen aan de voorwaarden die bij de quiz of iq test worden vermeld. Lees deze voorwaarden dus van tevoren even door. (dit gaat o.a. om de minimale leeftijd van een deelnemer)

De winnaar van de iPad2 ontvangt hierover bericht via email. Ook wordt er een artikel op testjouwkennis.nl geplaatst.

5nov/110

Sponsoren gezocht!

Nu de eerste iq tests en quizzen online staan is het tijd om leuke bijpassende prijzen te regelen voor de deelnemers. Hoewel de gratis tests op zichzelf al heel leuk zijn is de mogelijkheid van het winnen van een prijs toch altijd een leuke bonus.

Aangezien iedere quiz en iq test over één specifiek onderwerp gaan zal het hierdoor ook een duidelijke doelgroep aanspreken. Dit zorgt ervoor dat het voor bedrijven erg interessant is om hierbij hun product en/of website onder de aandacht te brengen.

De prijzen die met een test zijn te winnen zullen heel opvallend rechts naast de desbetreffende quiz of iq test worden vermeld. Ook zal hierbij komen te staan hoeveel prijzen er in totaal te winnen zijn, wat voor score deelnemers minimaal moeten behalen en na hoeveel deelnemers de prijzen zullen worden verloot.

Als u geïnteresseerd bent in de sponsoring kunt u contact met ons opnemen. Sponsoring en een vermelding bij de desbetreffende test is momenteel helemaal gratis.

Bekijk ook de andere promotiemogelijkheden die wij bieden...

4nov/110

Welkom bij Testjouwkennis.nl!

Na het grote succes van www.1001-iqtests.nl zijn wij nu eindelijk online met een geheel vernieuwde website. Vanaf vandaag is het mogelijk om gratis de leukste quizzen en iq tests te maken via www.testjouwkennis.nl.

We hebben gekozen om onze tests in 2 verschillende categorieën in te delen om zo duidelijk onderscheid te maken tussen de tijd die voor een test staat. Zo zal een quiz uit minimaal 5 en maximaal 19 vragen bestaan. Een IQ test daarentegen bestaat uit minimaal 20 vragen. Voor een IQ test zul je dus normaal gesproken wat meer de tijd voor moeten nemen.

Om het extra leuk te maken voor jullie zullen wij proberen sponsoren te vinden die voor bepaalde quizzen en iq tests prijzen beschikbaar gaan stellen. Als je een prijs met een quiz of iq test kunt winnen dan zal dit duidelijk op de pagina van de desbetreffende test vermeld staan (de sponsor zal hier ook worden genoemd). Uiteraard zul je wel voor een test moeten 'slagen' om kans te maken op een prijs.