Test Jouw Kennis – Laatste Nieuws

6nov/110

Slaag voor een Quiz of IQ test en maak kans op een iPad 2

We beginnen testjouwkennis.nl met een leuke promotie! Onder de eerste 5000 unieke deelnemers die namelijk slagen voor een Quiz of IQ test verloten wij een gloednieuwe iPad 2.

Hoeveel punten je precies moet halen om te slagen voor een test staat bij de desbetreffende quiz of iq test vermeld. Bedenk wel dat je een test slechts eenmaal mag maken. Je mag uiteraard wel verschillende quizzen en iq tests maken, maar jouw kans om de iPad 2 te winnen blijft hetzelfde of je nou voor 1 of voor 8 tests weet te slagen. En om kans te maken moet je wel voldoen aan de voorwaarden die bij de quiz of iq test worden vermeld. Lees deze voorwaarden dus van tevoren even door. (dit gaat o.a. om de minimale leeftijd van een deelnemer)

De winnaar van de iPad2 ontvangt hierover bericht via email. Ook wordt er een artikel op testjouwkennis.nl geplaatst.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Leave a comment

(required)

Nog geen trackbacks.